logo-stichting-pensioenfonds-met-tab-recht
 

Gonny Dunnink – voorzitter

Benoemd namens de werkgever

Invulling geven aan het voorzitterschap van het pensioenfonds, daar moest ik toch wel even over nadenken. Met name over de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Verantwoordelijkheid voor het beheer van een groot vermogen, maar zeker ook de verantwoordelijkheid voor het persoonlijke belang van elke individuele deelnemer aan het fonds.
De kennis en het enthousiasme van de bestuursleden hebben me echter overtuigd deze uitdaging vol vertrouwen aan te gaan. Daarbij vind ik het stiekem toch ook wel bijzonder de eerste vrouwelijke voorzitter van het fonds te zijn!

Wat het besturen van dit fonds betekent, heb ik jaren van dichtbij ervaren als voorzitter van het Verantwoordingsorgaan. Dit was vanaf de oprichting van het orgaan in 2005 tot 2012. Ik vind het mooi om te zien hoe het Pensioenfonds zich heeft ontwikkeld, zeker op het vlak van communicatie met alle deelnemers. Daarbij zie ik ook dat de ontwikkelingen in pensioenland het besturen de laatste jaren nog een tandje dynamischer heeft gemaakt.

In 1998 ben ik bij Scildon begonnen als Pensioenspecialist. In de groei van de organisatie heb ik volop de kans gekregen me inhoudelijk en zeker ook persoonlijk te ontwikkelen.
Binnen Scildon ben ik verantwoordelijk voor de financiële en medische acceptatie van risicodekkingen, de afhandeling van overlijdens- en arbeidsongeschiktheidsclaims en Business Analyse. Daarnaast ben ik als Project eigenaar verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de organisatie.
Het verbinden en ontwikkelen van medewerkers en daarmee de organisatie, loopt als een rode draad door mijn carrière. In de ontwikkeling van mensen ligt ècht mijn passie. Dat komt ook terug in mijn motto: Bewegen, groeien, en samen bloeien! En die passie zet ik nu graag in voor het pensioenfonds.

Gonny Dunnink

Erik van Baar - vicevoorzitter

Benoemd namens de werknemers

Even voorstellen, ik ben Erik van Baar.
Ik ben al geruime tijd bezig betrokken bij het reilen en zeilen van ons pensioenfonds.
Pas sinds begin 2015 (dus nog niet zo lang) maak ik deel uit van het bestuur van ons pensioenfonds, maar daarvoor heb ik vijf jaar in het verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds gezeten. De laatste twee jaar daarvan als voorzitter. Binnen het bestuur ben ik een van de vertegenwoordigers van de werknemers en heb ik als aandachtsgebieden risicomanagement en het onderhouden van de ABTN. 

Sinds 2006 werk ik bij Scildon op de afdeling actuariaat. Daar houd ik mij vooral bezig met het adviseren over risico’s en prijsstelling van onze producten en het maken van allerlei rapportages.

Tot slot nog wat persoonlijke info om het plaatje compleet te maken. Ik ben geboren in 1971 en we zijn inmiddels 15 jaar getrouwd. Wij wonen in Alkmaar (wat best een heel eind rijden is ... vooral met files...) en heb als hobby’s wandelen, logische puzzels, naar het theater gaan en genieten van een avondje met een hapje en drankje.

Erik van Baar

Erik Weertman - secretaris

Benoemd namens de werkgever

Vanaf 2015 ben ik secretaris van het Fonds dat zich in een roerige en snel veranderende pensioenwereld bevindt. Wie heeft gezegd dat pensioen saai was? Met onderwerpen als de financiële crisis, communicatie met deelnemers (eigen website) en de opschuivende pensioenleeftijd heeft het bestuur juist met hele actuele onderwerpen te maken. Ik vind het dan ook een mooie uitdaging om op deze manier mijn steentje bij te dragen aan ons eigen pensioen. Maar vooral zie ik het als een goede gelegenheid om op een heel andere manier met het onderwerp pensioen in contact te komen dan in mijn normale functie als fiscaal jurist. Daarnaast heb ik eerder in het Verantwoordingsorgaan gezeten en was ik benieuwd hoe het zou zijn om aan de andere kant van de tafel als bestuurder te zitten. Niet in het minst door de goede sfeer in het bestuur heb ik het prima naar mijn zin!

Erik Weertman

Laura Go - vicesecretaris

Benoemd namens de werknemers

Mijn naam is Laura Go en ik ben sinds 2002 werkzaam bij Scildon op de afdeling Business Administration.  Deze afdeling beheert de bestaande portefeuille voor zowel de afdeling Leven als Pensioen. Hiervoor heb ik bij diverse andere verzekeringsmaatschappijen gewerkt op de afdelingen Leven en Pensioen. Begin 2016 ben ik als lid tot het bestuur van het pensioenfonds van Scildon toegetreden. Ik vind het een enorme leuke en leerzame uitdaging om samen te werken aan een goed pensioen voor alle belanghebbenden.  

Laura Go

Antoinette Ankone

Benoemd namens de werkgever

Ik ben vanaf het begin van Scildon werkzaam bij de organisatie. Eerst aan de financiële kant van de organisatie, maar vanaf 1990 op de afdeling Personeelszaken. Nu, in 2016, ben ik verantwoordelijk voor de afdeling HR, een sjiekere naam voor Personeelszaken. Doordat de organisatie in de jaren dat ik er werk gegroeid is van 20 medewerkers naar ruim 170 en ik ook verschillende functies heb gehad, ervaar ik mijn loopbaan als bijzonder afwisselend. Er is altijd ruimte geweest voor ontwikkeling en er zijn diverse mogelijkheden op mijn pad gekomen om buiten het HR speelveld ervaring op te doen.

Eén van die mogelijkheden is het bestuurderschap bij Stichting Pensioenfonds Scildon. Al heel wat jaren maak ik deel uit van het bestuur en heb ik op het gebied van besturen en pensioen veel ervaring opgedaan. Mijn belangrijkste aandachtsgebied is Communicatie. Ik heb dan ook, samen met Erik Weertman, met heel veel plezier gewerkt aan de ontwikkeling van deze website.

Antoinette Ankone

Jan-Chris Lefering

Benoemd namens de werkgever

Mijn naam is Jan-Chris Lefering
Ik ben inmiddels zo n 3,5 jaar actief bij Stichting pensioenfonds Scildon. Eerst een aantal maanden als aspirant lid om kennis op te doen omtrent het reilen en zeilen binnen het fonds. Daarna als geregistreerd bestuurslid (vertegenwoordiger van de werkgever) waarbij ik mij hoofdzakelijk bezighoud met de beleggingen. Een logisch deelgebied gelet op het feit dat ik inmiddels ruim 5 jaar bij Scildon werkzaam ben als Team Manager Beleggingen waarbij ik mij bezighoud met bijna alle onderwerpen die binnen dit bedrijf gerelateerd zijn aan beleggingen. Ik ben geboren in 1977, getrouwd, en woon met veel plezier in Amsterdam samen met mijn vrouw, zoon en dochtertje.

Jan-Chris Lefering

Hermann van Hoof

Benoemd namens de pensioengerechtigden

Ik heb mijn kennis en ervaring op pensioengebied opgedaan in mijn carrière als financial consultant, via Scildon gestart in 1994 en beëindigd in 2011. In die periode was ik twee jaar in dienst van Scildon als Supervisor Financial Consultancy. 
Na mijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam begon ik mijn loopbaan bij General Electric Plastics in Bergen op Zoom waar ik in de laatste zes jaren financieel directeur was van diverse Europese Business Units. Na enkele jaren als financieel directeur van Hokatex Nederland waagde ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap van financial consultant. In die posities heb ik veel bestuurlijke ervaring opgedaan die ik ook in diverse bestuursfuncties in mijn privé leven goed heb kunnen inzetten.  
In de laatste zeventien jaar heb ik Scildon, de organisatie, de medewerkers en alle producten goed leren kennen.   Sinds juli 2014 ben ik lid van het bestuur namens de pensioengerechtigden. Mijn zittingstermijn loopt af in juli 2018.

Hermann van Hoof

Vacature

Vacature namens de werknemers