logo-stichting-pensioenfonds-met-tab-recht


Pensioen 1-2-3


ACTUEEL

Nieuws
Houd u op de hoogte. Lees hier
de laatste nieuwsberichten.

Privacy verklaring

Privacyverklaring

 
Pensioenfonds Scildon in liquidatie

Stichting Pensioenfonds Scildon was de pensioenuitvoerder van de pensioenregeling van medewerkers van Scildon N.V. en verkeert momenteel in liquidatie.
Alle premievrije pensioenaanspraken en ingegane pensioenen zijn per 1 november 2020 overgedragen aan Centraal Beheer APF Beheer Kring Evenwicht  (basispensioenregeling) en aan Scildon N.V. (FAR-regeling).

De inhoud van deze website wordt niet meer geactualiseerd.

Documenten die t.b.v. voormalig deelnemers in het beveiligde portaal zijn opgenomen kunnen nog worden gedownload naar een eigen omgeving tot 1 juli 2021 of zoveel langer als de site in de lucht is.

Wat treft u aan op de site?

U zult waarschijnlijk vooral benieuwd zijn naar uw pensioengegevens, de (actuele) opbouw of wat het voor de hoogte van uw pensioen betekent wanneer u bijvoorbeeld een aantal jaren eerder, of misschien wel later met pensioen wilt gaan. Dit is opgenomen onder 'uw pensioen'. Uiteraard staan de persoonlijke pensioengegevens in een beveiligde omgeving, zodat alleen u daar terecht kunt. U heeft hiervoor de persoonlijke inloggegevens nodig. U kunt ook rechtstreeks naar uw omgeving via ' Login'.

Hoe de pensioenregeling van Scildon eruit ziet vindt u terug in het Pensioen 123. Op een overzichtelijke manier kunt u informatie terug vinden over de inhoud van de regeling. Wilt u in grote lijnen weten hoe de regeling in elkaar steekt, dan hebt u wellicht voldoende aan laag 1. Wilt u meer informatie dan klikt u door naar laag 2 en wilt u echt het naadje van de kous weten, dan vindt u in laag 3 de formele documenten als het basispensioenreglement.

Zaken als de actuele dekkingsgraad zult u onder andere terug vinden bij het 'nieuws'. Andere belangrijke informatie over het pensioenfonds zal hier ook worden opgenomen, waarbij duidelijk mag zijn dat hier niet op dagelijkse basis nieuwe berichten zullen verschijnen.

Veel informatie over Pensioenfonds Scildon, wat zij doet en welke organen hierbij een rol spelen staan onder ' het pensioenfonds'. Hier kan kennis worden gemaakt met (de leden van) het Verantwoordingsorgaan en (de leden van) het Bestuur. Het grootste deel van de informatie gaat over de financiële positie van Pensioenfonds Scildon. Hoewel het jaarverslag (onder 'documenten') het officiële document is waar is na te lezen hoe het afgelopen jaar is verlopen, vindt u hier al een beknopte en heldere toelichting op veel belangrijke financiële termen.  


MIJN PENSIOEN

Hoeveel pensioen heeft u al opgebouwd?

mijn-pensioenoverzicht
 

Contact

Contact

 Wilt u iets doorgeven of heeft u een vraag neem dan contact met ons op.


Veelgestelde
vragen

Misschien staat uw antwoord bij de veelgestelde vragen.