logo-stichting-pensioenfonds-met-tab-recht

Ik ben gepensioneerd

Uw pensioengegevens bekijken wanneer het u uitkomt

Uw pensioengegevens kunt u inzien door in te loggen in uw persoonlijke omgeving. De gegevens om in te loggen heeft u per brief van ons ontvangen. Heeft u deze gegevens niet (meer)? Neem dan schriftelijk met ons contact op. 

Het wijzigen van uw persoonlijke gegevens (woonachtig in Nederland)

Veranderingen in uw persoonlijke gegevens hoeft u niet aan ons door te geven. Onze administratie is gekoppeld aan de Gemeentelijke Basisadministratie. Door middel van deze koppeling beschikken wij over uw meest recente adres- en huwelijksgegevens. Veranderingen in deze gegevens moeten uiteraard wel doorgegeven worden aan de gemeente waar u woont.

Staan uw persoonlijke gegevens niet juist in de informatie die u ontvangt van het pensioenfonds? Neem dan contact op met de gemeente om de aanpassing(en) door te geven. De wijzigingen worden vervolgens automatisch doorgevoerd in de administratie van het pensioenfonds via de Gemeentelijke Basisadministratie.

Het wijzigen van uw persoonlijke gegevens (woonachtig in buitenland)

Een nieuw adres in het buitenland of andere veranderingen in uw persoonlijke gegevens worden niet automatisch doorgegeven. In de volgende gevallen van adreswijziging moet u Stichting Pensioenfonds Scildon zelf uw nieuwe adres doorgeven:

  • u verhuist naar het buitenland
  • u woont al in het buitenland en u verhuist daar
  • u keert uit het buitenland terug naar Nederland

Geef uw nieuwe adres, met een kopie van uw identiteitsbewijs, of andere wijzigingen in uw persoonlijke gegevens altijd schriftelijk aan ons door. 

Contact

Contact

Wilt u iets doorgeven of heeft u een vraag neem dan contact met ons op.


Veelgestelde
vragen

Misschien staat uw antwoord bij de veelgestelde vragen.